Logo
Back to: Households Care

Sistem penapis air The All New Rx Water

Rating: Not Rated Yet Manufacturer: WorldWellness Network PrintEmail
RxWater - The All New Rx Water
RxWater - The All New Rx Water
Sistem penapis air yang di jamin HALAL
Price:
Sales price: RM 3,280.00

Description

The All New Rx Water

Sistem penapis air yang di jamin HALAL keluaran Bumiputera.

Memenangi 2 kali Anugerah Malaysia Good Design (2005 dan 2010)

Rx-Water bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air berkhasiat, malah ia juga mampu mengeluarkan air padat ozon untuk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia dan bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian.

RX water direkabentuk oleh Dato' Dr. Noordin Darus, seorang Guru kesejahteraan dan Pakar Terapi Air yang terkenal, selepas beliau disahkan menghidapi kanser darah Lymphoma dan pernah disahkan hanya boleh hidup untuk beberapa bulan lagi. Dalam pertempuran untuk terus hidup, beliau terasa di dorong oleh Allah SWT untuk menggunakan air sebagai salah satu jalan penyelesaian. Air dari sistem penapisan khas ini telah membantu beliau menyembuhkan diri dalam beberapa bulan sahaja.

Penggabungan teknologi 1 sentuhan Rx-Water, Rx Bamboo-Qun & Rx Ozone. Setelah menggegarkan pasaran revolusi sistem penapisan air di Malaysia hampir 8 tahun yang lalu kini Syarikat WorldWellness Network tampil tengan produk terbaru mereka All New RxWater yang merupakan versi upgrade kepada sistem penapisan air sebelumnya dengan nilai tambah terbaru.

Rx-Water Mengambil Konsep Air Zam-Zam

Air Rx-Water bukanlah hanya sistem rawatan air biasa. Ia lebih dikenali sebagai Aura converter atau Sistem Terapi Air Penyembuh Aura. Banyak sistem ‘penapis’ air di pasaran yang mendakwa airnya bersih dan selamat. Memang benar ia bersih, malah diuji dengan TDS Meter, pH Meter, ujian beras dan lain-lain.

Tetapi bersih sahaja tidak mencukupi. Bagi umat Islam, yang paling penting ialah ianya mestilah ‘SUCI Lagi MENYUCIKAN’. Rx-Water ialah satu-satunya sistem yang menggunakan bahan Tanah Liat berion Kalsium serta Aura Converter (pada Katrij ke 4) yang dipatenkan oleh Dr. Noordin Darus sendiri. Rupa-rupanya air yang dilalukan pada tanah liat memberikan kesan ‘Penyucian’ yang menakjubkan.

Bahan-bahan yang digunakan selamat & suci serta tiada unsur-unsur Haram atau Syubahah . Air yang keluar dari sistem ini mempunyai kesan ‘Tenaga’ atau ‘Qi’ yang sangat menakjubkan. Ianya meresap ke dalam tubuh kita walaupun hanya dengan memegang sahaja botol airnya. Tenaga inilah yang ‘rejuvenate’ atau membangkitkan ‘Self Healing System’ kita untuk sembuh. Malah ‘Medan Tenaga’ yang dihasilkan dari air Rx-Water ini seakan sama dengan Air Zam-Zam, air penawar terbaik di dunia yang mengeluarkan unsur medan tenaga yang bersifat ‘Lawan Jam’(diuji pada RXwater juga memberi tindakbalas lawan arah jam). Ini adalah kerana pergerakan ini (kanan ke kiri/lawan jam) adalah hukum alam kerana:

 

 

Ciri-ciri utama Rx-Water yang menjadikannya sangat unik dan terbaik

Untuk mengetahui fungsi-fungsi setiap kartrij dalam sistem penapis air The All New Rx-Water boleh klick di sini.

Copyright© Lavender Online™ 2006-2013. All rights reserved.