Lavender Online

Switch to desktop Register Login

Miracle Tab Soap EX Brightening Cleansing Bar

Rating: Not Rated Yet Manufacturer: Miracle Tab PrintEmail
Miracle EX Brightening Cleansing Bar
Miracle EX Brightening Cleansing Bar
Miracle Tab Soap EX Brightening Cleansing Bar
Price:
Sales price: RM 70.00

Description

Miracle Tab Soap EX Brightening Cleansing Bar

Dahulunya dikenali dengan nama Miracle Tab Facial Clarifying Detox Soap kini telah diupgrade ke formulasi baru yang lebih hebat dikenali dengan mana Miracle EX Brightening Cleansing Bar

Daripada pengeluar sama Tab EX & XY, memperkenalkan pembersih muka khusus yang direka khas untuk merawat kulit bermasalah, terutamanya berhiperpigmentasi dan jerawat, sebagai kombinasi kepada Tab EX dan XY untuk kesan rawatan yang lebih menyeluruh dari luar dan dalam.

Miracle Tab Facial Clarifying Detox Soap

Packaging dan formulasi Miracle Tab Facial Soap yang lama kini diperhebatkan!Dicipta berdasarkan kajian dan penemuan terkini, Miracle Tab Facial Clarifying Detox Soap atau yang juga dikenali sebagai Miracle EX Brightening Cleansing Bar ini mengandungi modifikasi protein glutathione yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh. Protein Glutathione memiliki sifat unik yang seterusnya dimanfaatkan dalam rawatan pintar bagi masalah kulit yang pelbagai, sehinggakan ianya dinobatkan ibarat mimpi menjadi kenyataan.

Protein Glutathione Miracle Tab Facial Clarifying Detox Soap bersifat anti inflamasi, anti oksidan dan memainkan peranan utama dalam fungsi anti toksin, dan ini akan memberikan anda perlindungan anti oksidan, terutamanya kepada anda yang inginkan perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi dan ribuan lagi masalah kulit yang lain. Teknologi Protein Glutathione Miracle Tab Facial Clarifying Detox Soap juga merupakan ejen anti radang sehingga mampu mengurangkan kemerahan, bintik hitam dan pembengkakkan pada jaringan yang rosak sekitar kulit anda. Dengan mengurangkan inflamasi, produk ini bukan hanya menghilangkan jerawat dan pigmentasi malah berpotensi untuk merawat parut dan bekas jerawat secara signifikan semaksima mungkin sehingga kulit anda menjadi cerah bercahaya, tidak dimakan usia.. Diadun dengan bahan semulajadi, pembersih lembut dan mendalam ini dapat membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit.

Faedah dan kelebihan Miracle Tab Soap EX Brightening Cleansing Bar

Anti pigmentasi, Anti-jerawat, mengurangkan kesan penuaan, menghilangkan Melasma, Parut luka & jerawat, mengecilkan liang roma, membuang toksin kulit, meratakan warna & mencerahkan kulit serta merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela.

Bahan - bahan dan kandungan dalam Miracle Tab Soap EX Brightening Cleansing Bar

  • Protein Gluthatione :protein yang telah dipatenkan dan unik berfungsi sebagai anti oksida yang kuat untuk memberi perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, tona tidak sekata, pigmentasi dan masalah-masalah kulit yang lain.
  • Ekstrak Arbutin dan Mulberry - Agen pencerahan semulajadi yang tinggi kualiti dan selalu digunakan di dalam rangkaian produk penjagaan muka yang berkualiti dan terkenal. Mampu untuk mencerah, memperbaikpulih dan mengurangkan pigmentasi dan tona kulit tidak sekata.
  • Aloe Vera : Agen pelembap semulajadi yang mampu merawat penyakit kulit seperti psoriasis, anti radang dan merawat kulit yang terbakar/sunburn.
  • Willow Bark : Mengurangkan kemerahan dan radang yang terdapat pada tisu kulit yang rosak, menghilangkan jerawat dan merawat parut dengan ketara.
  • Lemon: Agent pencuci yang lembut dan dalam yang mampu menghilangkan semua toksin, kuman dan kotoran yang berada pada permukaan kulit.
  • Likuoris: Persediaan Topikal digunakan untuk ekzema dan masalah kulit yang lain.
  • Sabun Jenis Organik - sensitif kepada suhu dan kelembapan kerana ia dibuat dengan bahan-bahan semulajadi yang berkualiti tinggi. Penggunaan yang selamat dan lembut pada kulit yang sensitif dan bahagian badan yang halus.

Dicipta berdasarkan kajian dan penemuan termaju, EX Brightening Cleansing Bar ini merupakan versi pembersih yang diperbaiki dan formula dipertingkat bagi memberikan kesan positif yang berganda dan dalam masa yang singkat.

EX Brightening Cleansing Bar ini mengandungi modifikasi protein antioxidant berganda yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh. Protein ini memiliki sifat unik yang seterusnya dimanfaatkan dalam rawatan pintar bagi masalah kulit yang pelbagai, sehinggakan ianya dinobatkan ibarat mimpi menjadi kenyataan.

EX Brightening Cleansing Bar akan memberikan anda perlindungan anti oksidan, terutamanya kepada anda yang inginkan perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi dan ribuan lagi masalah kulit yang lain. Malahan, produk ini bukan hanya menghilangkan jerawat dan pigmentasi malah berpotensi untuk merawat parut dan bekas jerawat secara signifikan semaksima mungkin sehingga kulit anda menjadi cerah bercahaya, tidak dimakan usia..

Diadun dengan bahan semulajadi, pembersih lembut dan mendalam ini dapat membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit.

Faedah Miracle Tab Soap EX Brightening Cleansing Bar

Anti pigmentasi, Anti-jerawat, mengurangkan kesan penuaan, menghilangkan Melasma, Parut luka & jerawat, mengecilkan liang roma, membuang toksin kulit, meratakan warna & mencerahkan kulit serta merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela.

Cara pemakaian Miracle Tab Soap EX Brightening Cleansing Bar

Urut buih pembersih secara lembut pada keseluruhan muka dan leher, bilas dengan air sehingga bersih.

Normally, dalam minggu pertama, kulit akan rasa pedih sikit. Sebabnya, sabun nak clearkan blocked pores n buang sel2 mati atas kulit.... So jangan risau, teruskan penggunaan sabun... Lama-lama rasa pedih tu akan hilang dengan sendirinya, muka pun akan makin lembut & licin.

Sebagai alternatif, sabun ni jugak boleh dijadikan mask, seminggu 3 kali.

JANGAN basahkan muka, buihkan sabun Miracle Tab Facial Clarifying Detox Soap kemudian urut lembut kat kulit. Biarkan selama 5-6 minit, kemudian bilas. Penggunaan skincare adalah disyorkan untuk mendapatkan kesan berganda

Sisa-sisa makeup perlu dibersihkan terlebih dahulu dengan pencuci makeup.

 

P/S: Sabun jangan terendam dalam air, sebab Miracle Tab Facial Clarifying Detox Soap merupakan sabun jenis organik dan mudah cair. Pastikan sabun diletak di tempat kering & dalam bekas berpenutup. Sabun boleh dipotong untuk tujuan penjimatan dan mampu tahan selama 3-4bulan
*dengan cara penggunaan/disimpan di tempat yg betul

 

Copyright© Lavender Online™ 2006-2013. All rights reserved.

Top Desktop version