Logo
Back to: Health Supplements

AuraWhite Beauty Drink

Rating: Not Rated Yet PrintEmail
Price:
Sales price: RM 159.00

Description

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu-satunya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah dengan kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata.

Formula Lengkap - Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

Rasa yang lazat - Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

Tanpa bahan tambahan - 100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

 

Keistimewaan AuraWhite Beauty Drink 900.000mg

Cara pengambilan Minuman Kecantikan Aura White Pure Glutathione

  1. Campurkan 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air mineral di dalam shaker. Anda juga boleh mencampurkan dengan jus buah-buahan kesukaaan . Anda tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang.
  2. Goncang shaker dan terus minum.
  3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
  4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 
  5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong kerana memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh. Anda disarankan untuk pengambilan pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam).
  6. Tidak dibenarkan mengambil ketika haid/datang bulan.
  7. Perempuan yang mengandung hanya dibenarkan mengambil produk AuraWhite ini setelah kandungan berusia 4 bulan ke atas. 

 

Copyright© Lavender Online™ 2006-2013. All rights reserved.